0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Як вибрати якісні фломастери

Фломастер - це не просто чергова друкарська приналежність, а улюбленець дітей по всьому світу. Дитині будь-якого віку подобається брати вироби з резервуаром яскравої фарби всередині, щоб створювати дивно барвисті художні полотна, незалежно від того, чи можна назвати їх шедеврами.

Фломастери - це категорія товарів, що користується попитом не менш кольорових олівців. Для отримання барвистих і щільних ліній не потрібно докладати багато зусиль, досить зняти ковпачок і водити по папері з легким натиском. Давайте спробуємо розібратися в головних принципах вибору фломастерів, щоб малювання ними завжди було в задоволення.

Чому діти люблять малювати фломастерами?

Любов дорослих і дітей до фломастерам, маркерами дуже просто пояснити. Робота цими художніми інструментами призводить до отримання малюнка з насиченими і яскравими відтінками. Український бренд Buromax випускає достатню кількість наборів, серед яких вдасться знайти самі незвичайні кольори для втілення творчих ідей.

Всі описані вище переваги мають місце тільки при купівлі якісних речей, доступних в широкому асортименті на сайті Buromax. Торгова марка випускає канцтовари із суворим дотриманням галузевих норм, тому їх експлуатація абсолютно безпечна і не завдає шкоди дитячому здоров'ю. Просто підберіть підходящі за параметрами вироби, щоб отримати інструменти, з якими із задоволенням працюватиме кожна дитина.

Как выбрать качественные фломастеры

Критерії вибору інструментів для творчості

Кожен день ви можете проходити повз стаціонарні магазини канцелярських товарів і продавців біля підземних переходів. Купівля фломастерів в таких місцях не гарантує їх високу якість, а от придбання художнього інструментарію в інтернет-магазині Buromax супроводжується професійним обслуговуванням, порадами консультантів і наданням великого вибору якісних канцтоварів за доступною ціною.

Все ж навіть через інтернет можна купувати перший-ліпший набір, варто перевірити, наскільки він відповідає критеріям, які вас цікавлять:

  • Конструкція - формується з ковпачка, корпусу, стержня і мініатюрної заглушки. Для дітей дошкільного віку слід вибирати більш міцні і нерозбірні конструкції, щоб вони не змогли спробувати чорнило на смак. Важливий елемент - вентиляційні отвори на ковпаку;
  • Чорнило - фломастери на водній основі стануть незамінними помічниками для маленьких дітей;
  • Вузол - так як малюки малюють з дуже сильним натиском, то переважно вибирати приналежності з товстим стрижнем, яка не заб'ється в корпус через надмірну силу;
  • Колірна палітра - 12 кольорів цілком достатньо для розфарбовування або самостійного малювання, величезні набори не потрібні маленьким творцям.

Фломастери - це інструмент, який швидко закінчується, якщо активно малювати. Постарайтеся підібрати якісні інструменти для малювання, які прослужать як можна довше, на нашому сайті.

Чим захопити дитину - корисні ідеї Застосування фліпчарта в офісі, школі і вдома
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!